20 maj 2012

de där planerna...Vi har numera ett bauta-däck. Exakt ett sådant som vi inte skulle ha. Det lilla pluttdäcket, som var som en smal brygga var byggd och färdig, har nu blivit 100 kvm större. Den där låtsatsbryggan som jag förra sommaren först tyckte blev för stor och som i hast och under förståeliga sura miner fick minskas rejält. Men som sagt, bauta-däck. Och nu sitter det där det sitter. För det kommer inte bli en endaste mer ändring på den saken så länge jag lever. För däck spikas inte av sig själva. Och jag är inte den som spikar. Punkt.
Men nu återstår det som inte handlar om spik och plankor. Nu ska det här stora däcket inte se ut som en hotellpool á la spanska solkusten. Utan passa ihop med knotiga äppelträd och den vildvuxna trädgården alldeles bredvid. Så i sista sekunden styrde jag av mitt Ikea-besök igår för inköp av Roxö-möbler. Jag har en plan och man får se om den håller. 

Och de är gamla bambu-möblerna från mitt barndoms 70-talshem är att dö för. De är skraltiga,trasiga och vindpinade, men skam den som ger sig. De ska absolut blåsas liv i.

4 kommentarer:

 1. Känner igen mig där att försöka få ett däck att passa till omgivningen. Har också fastnat för Roxö-möblerna men dina gamla bambumöbler är ju superfina. Så det ser jag fram emot att se dem ordninggjorda. De kommer att bli superfina. Ha en fin söndag!/Merja

  SvaraRadera
 2. Beautiful.. great chair!

  Love
  lisannevandeklift.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Men åh vilka stolar! Perfekta.

  Jag gav mig på några av päronens gamla rottingstolar för nåt år sedan men gav tyvärr upp när jag inte fick till det med nya trådar. I din händer blir ju allt så snyggt så det ska bli kul att se dem få nytt liv!
  /Lina

  SvaraRadera
 4. Men så fantastiskt fint! Kommer bli alldeles utmärkt bra när allt är klart! :)

  SvaraRadera