28 maj 2012

vill du dela kontor med cia, sissi & lisa?Den lilla skrivplatsen på det väldigt härliga kontoret i Gamla stan.
Picture: Anna Kern


Det finns ett litet ställe i Gamla stan. Fick jag välja bland alla kontor jag någonstans satt min fot, så skulle jag välja det här. Det är något med hela alltet där. Bland gränderna och 1700-talshusen och kullerstenarna. Och den lilla dörren till en plats där det liksom är lätt att vara. Vackert och skönt helt enkelt. Med små detaljer som är vilsamt för ögonen. Som ger ro samtidigt som man tänker att om man vill, kan man nog göra allt i hela världen. Bara för att det känns så, just där. Kanske för den där rullen med en vacker tapet, de vikta små sakerna trädda på tråd, högarna med böcker, buketten med utvalda blommor, den lilla trädgården gjord av papper och de små fönsterna mot innergården. Men allra mest för människorna som finns där. De som är så bra på många sätt och grymt duktiga. Och nu till saken, vill du vara med?Vill du hyra "den lilla skrivplatsen" i Gamla stan?

Vår kära kollega Jessica flyttar och nu söker vi dig som vill hyra "den lilla skrivplatsen" i vår lokal. Du delar med Cia Wedin, www.ciawedin.com, designjournalist och stylist, även verksam som producent av böcker och utställningar. Och med Edholm Ullenius, www.edholmullenius.se, Sissi Edholm och Lisa Ullenius, grafiska formgivare specialiserade på mönsterdesign.
Du är en superprydlig estet, kör bärbart och behöver inte mycket utrymme. Du uppskattar en tyst och vacker arbetsmiljö i 1700-talshus i Gamla stan. Du pratar inte så mycket i telefon, och du lyssnar på musik i hörlurar. Du tycker om vår inredningslinje som utmärks av vitt, trä och vintage i kombination med utvalda inspirerande designobjekt, färska blommor och konst. Men inget svart!  Det grafiskt svart/vita är inte vår melodi.
Vi gillar t ex design, konst, arkitektur, litteratur, trädgård, djur och natur.
I den (väldigt låga!) hyran ingår arbetsplats, del i pentry och toalett samt tillgång till trädgård med uteplats. Bredband, el och grundstädning ingår. Däremot har vi gemensam kaffekassa, och gillar ”go-fika” så fort tillfälle ges. Här finns ett stort bord som vi använder gemensamt för möten.
Kanske har du en vovve? Hundar välkomna, men inte alla dagar i veckan eftersom det då och då finns en hund eller en katt på besök.
Du är t ex kulturskribent, kritiker, författare, arkitekt, copy-writer, jobbar med pr, bloggar eller gör något annat kreativt. Vi vill att ditt yrkesområde kompletterar våra, och att vi kan samarbeta i vissa projekt.

Tillträde 1 juli.
Kontakta Cia Wedin, cia@ciawedin.com
7 kommentarer:

 1. Åååå, jag vill oxå jobba på kontor. Verkar så supermysigt.
  Eva

  SvaraRadera
 2. Mm, kanske det kanske... Jag har varit där en gång, och det var verkligen supermysigt!

  SvaraRadera
 3. Anna Jonsson28 maj 2012 21:52

  Du - länkade inte du en gång i tiden till en tjej som tipsade om var man kunde få tag i billiga ramar som passade till Ehrenstråhles "Manhattans" udda mått?
  Har kollat igenom alla inlägg från 2012 men hittar det inte. Kommer du ihåg? PS Du tar väldigt fina bilder, väldigt väldigt fina DS

  SvaraRadera
 4. Anna - Det var Maria.Emb jag tipsade om i detta inlägg http://mokkasin.blogspot.se/2012/03/lyxiga-bekymmer.html
  Och ramaffären var denna http://ramotavla.se/svenska/
  Lycka till o tack för fina ord.

  SvaraRadera
 5. Men åh, kan jag få byta yrke direkt?

  SvaraRadera
 6. Får man fråga vad hyran går på? Ni kan nå mig på jeanette.lindy@gmail.com

  Mvh / Jeanette

  SvaraRadera