20 januari 2011

mokkasin hjärtar.

Som sagt, det pågår en utmaning i bloggvärlden. Att lista sina favoritbloggar. Och helst vill man ju göra världens längsta lista med alla man gillar. Fast det går ju inte (det skulle vara 5...). Så därför har jag lovat mig själv en sak. Jag ska bli bättre på att länka till andra bloggar, att framhäva något litet eller stort, någon bild eller text, eller kanske bara för att det är läge. Så mera blogglove. Helt enkelt. På hedersord.
Men då kör vi. Utan inbördes ordning.

KRICKELIN KRICKELIN Underbara texter och personliga bilder som träffar mig rakt i hjärtat varje gång. EN MAMMAS DAG Livsstils blogg med stenkoll. Weronica tipsar alltid först inom de allra flesta områden. Mycket personligt, med stil och fingertoppskänsla. Fina, fina egna fotografier och texter. Och faktiskt den allra första blogg jag någonsin tittade in på. KITCHENBLOOM Lina skriver fantastiskt. Roligt, tänkvärt och igenkännande. Om livet i stort. Love it. Duktig illustratör och fotograf, kolla in Formshopen. LOTTA AGATON Grymt formsäkert och inspirerande. Alltid. Hennes begåvning för färg och form sätter tonen på bloggen. A BUTTERFLY IN MY HAIR Vackert, en skön känsla att gå in där. TANT JOHANNA Finfin smak för det allra mesta. Gillar Johanna det, så gillar jag det. Var så säker. LA MAISON D´ANNA G Proppad med inredningsinspiration. MVH BORSTAHUSEN Här hittar jag alltid något som jag inte sett någon annanstans. Mycket personligt inom färg och form.  DARLING THINGS Ylva är urduktig att leta upp sådant som jag gillar. Visar alltid upp fina bilder och saker. Har en tjusig nätbutik som ni måste besöka. MACKAPÄR Avgudar  bilderna. Och är mycket imponerad av deras supercoola projekt att åter producera TriplexlampanSOLRUM, DALARÖ STYLINGFRIDAS FINA Skön blandning av det mesta, skön stil helt enkelt. ANNALEENAS HEM och HELT ENKELT Personliga och nyskapande inom bild, form och DIY. RACKARUNGAR Anna har en grym förmåga att uttrycka sig i skrift som får mig på bästa humöret. Alltid. KONFETTI FORM Fint och personligt urval av bilder. Många fina tips. 

Det var allt för denna gång.

18 kommentarer:

 1. Mokkasin, TAKK for alle de flotte linkene.
  Jeg har nå lagret de på min maskin, og skal nyte dem i morgen. Med en stor kopp kaffe.

  Mokkasin, du er en STOR inspirator for meg.
  Takk for at du deler.
  Takk for at du er her!

  Klem fra An-Magritt.
  (Som burde gå og legge seg;))

  SvaraRadera
 2. Men oj så fint att vakna med detta inlägg som första möte med världen en trött torsdagsmorgon. Megakul. Verkligen.
  Och nu har jag några nya länkar att spana in. Jag litar liksom stenhårt på att de är finfina med tanke på hur mycket jag gillar tipsare själv. :)

  Önskar dig en fin dag.
  Kram och tack.

  Lina

  SvaraRadera
 3. Tack fina dig:))))

  Ha en fin dag!
  AnnaleenaX

  SvaraRadera
 4. tack snälla du för sött omnämnande!
  bloggloven är besvarad det vet du!
  ha en bra dag:)

  SvaraRadera
 5. Nya bloggtips är alltid roligt att få. Tack!

  Ha en fin dag!!

  SvaraRadera
 6. Tack snälla du, va glad jag blir för omnämnandet!!

  SvaraRadera
 7. Fina tips och det var för mig många nya bekantskaper som jag ska beta av.

  Ha en fin dag!
  Kram / Kristina

  SvaraRadera
 8. Inte klokt att bli omnämnd ibland dessa drakar. Dessa giganter. T A C K! Att få vara med på din lista måste vara lite som att vinna en Oscar, man får liksom lite mer stjärnstatus (för en stund i alla fall) och betydligt längre ryggrad. Måste genast lägga upp något snyggt, smart och förbannat lustigt på min blogg. Gulp - ingen prestationsångest här inte.

  Kram (extra stor idag)
  Anna

  SvaraRadera
 9. Nämen så glad jag blir så här på kvällskvisten! Vi har hållt på och röjt i huset hela långa dagen, så nu tar jag dina fina ord med mig och drömmer söta drömmar. Tack, Sofia!

  SvaraRadera
 10. tack så himla mycket!
  det behövde jag efter denna da´n :)

  kram på dig.

  SvaraRadera
 11. Takk, kjære Sofia! Takk for fine ord :)
  Mange fine linker som jeg skal kikke innom også!
  Jeg er så glad for å se oppmerksomheten du får på bloggen din om dagen. Det fortjener du, etter alle dine fine innlegg, alltid veskrevet med herlige bilder! Klem, L.

  SvaraRadera
 12. Oj, Sofia! Det här är så fint! Och stort. Tack snälla, snälla för fina ord. Att vara en av dina favoritbloggar när du är en av våra, det är bloggkärlek det! Kram/Malin

  SvaraRadera
 13. Och förresten, jag glömde: Vilken fantastisk bild! Så fin! Kram/Malin

  SvaraRadera
 14. TACK! jag har gått omkring och gottat mig och skrockat malligt hela helgen.
  desamma till dig!

  kram!

  SvaraRadera
 15. TACK för att jag fick vara med! Verkligen. Och vet du vad; right back at ya' :) Gillar din blogg mycket.
  Kram!

  SvaraRadera
 16. Men åh, Tack!! Nu blev jag alldeles fnittrig och varm om kinderna. Jag gillar ju dig också, så mycket, fint som tusan. Tack igen. :)

  SvaraRadera
 17. Bra med bloggtips. Några nya som jag inte läst!

  SvaraRadera