24 januari 2012

affären på efterkälken.


Om man ligger lite efter med hela sitt liv just nu så är ju såklart jobbet inget undantag. Det är som med julpyntet liksom.

Nyss insåg jag att det ploppar upp texter när man förbokar i affären - Jag kan inte garantera att de kommer fram till jul men om ni vågar chansa så är det möjligt att förboka. De lämnar min affär senast onsdag och ska då levereras torsdag, senast fredag men eftersom man vet att leveranser kan vara sena under julveckan så lovar jag inte att det blir så.

Eller att det står på infosidan - Och så var det alldeles strax julafton och här packas paket för fulla muggar. Men trots det så tar det lite längre tid än vanligt för det är en himla massa paket. Och för att vara på alldeles säkra sidan för att få sina saker till jul så beställ senast den 16:de december. Beställningarna som inkommer efter kan jag tyvärr inte garantera kommer fram till jul.


Alltså. Jag ber om ursäkt. Och det enda jag tänker är : Kom igen nu, jobba ifatt en gång för alla. Hur svårt kan det vara, människa? Jaja. Jag ska bara äta lite middag först.

Och våra trasiga lampor som ska ner till källaren har ju såklart inget med detta att göra. Nej.

12 kommentarer:

 1. Heja dig! :) Det där är lika charmigt som hela din fina affär! :D Kramar

  SvaraRadera
 2. Och det enda jag undrar är; hur är det möjligt att ha så många trasiga glödlampor? Har ni sparat i hela era liv? Eller bedriver ni en teater i källaren? Nä, då skulle förmodligen lamporna redan befinna sig i källaren.

  Kan inte riktigt släppa det här.

  SvaraRadera
 3. Hahaha, åhh du jag vet P.R.E.C.I.S på pricken! Kram, hoppas vi får jobbenergi som duracellkaniner - imorgon! :-)

  Kram / Frida

  SvaraRadera
 4. SV: Sofia, det låter som om du håller på att stressa sönder dig. (inte bra, säger jag myndigt och skakar på huvudet!) Jag läser för att jag vill och kommenterar för att jag vill - inte för att du ska känna dig tvungen att ge tillbaka. Det gör du när du har tid och vill och sådärduvet! Men det gör mig glad - så tack! Jag hittade det jag sökte från Mini Empire, men tack ändå snälla du.

  Så jobba ikapp men ta det lite lugnt också. Breath in - breath out.

  SvaraRadera
 5. TAKK for en super duper flott blogg! Ahh jeg finner så mye flott inspirasjon og glede!! Jeg syntes du gjør en super bra jobb, hang in there. Og jeg vet det kommer til å ordne seg etterhvert. Du er flink!

  Klem fra din nye store fan, Mumsi fra Oslo.

  PS. er det greit at jeg låner 2 bilder fra din webb shopp under galleri-barnerom ? Jeg skal selvfølgelig linke til deg og skrive noen gode ord!

  SvaraRadera
 6. ...men fina var de :)
  Lycka till mad allt!

  SvaraRadera
 7. Du, andas, och ta det lugnt! Alla vet att julen är över så det är ingen som tänker annat än att du nog haft mycket att göra så du inte hunnit ta bort de där texterna! Och vi gläds över att du har mycket att göra i din fina butik :-)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Usch, du får inte glömma att ta hand om dig! Allt det andra är ju bara världsliga saker som inte har sååå stor betydelse.
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 9. Äsch.. vi förstår! För om vi inte har en frisk och utvilad Sofia så har vi snart heller ingen butik att shoppa i. Du kanske kan vara lite mindre tydlig och skriva "kommer snart" så behöver du inte känna dig stressad.

  Kram Terese

  SvaraRadera
 10. Du är förlåten. Du är ju trots allt inte mer än människa. Alla halkar vi efter ibland. Story of my life känns det som ibland. Själv undrar jag ibland hur alla duktiga bloggerskor hinner med allt fint pyssel som de visar upp, samtidigt om de tar hand om barn, hem och ibland ett jobb på sidan av. Imponeras varje dag. Och blir avundsjuk. Och då har jag inte ens barn. Nån som har svaret på hur det går till? Att hinna med alltså.

  SvaraRadera
 11. hehe. gamla glödlampor ja. dom bloggade jag med om häromdagen. kul att se att inte bara jag tycker de är vackra.
  kram/jennifer

  SvaraRadera