12 januari 2012

fintorsdag blir det snart.


Det är ju inte varje dag jag handlar här. Men innan jul så skulle jag shoppa billiga lakan att ha som dukar på vårat megabord. Och då sprang jag på bästa hallmattan till värsta priset. Det var väl i och för sig inte tänkt att vara just en hallmatta men funkar utmärkt. Och här har jag stenkoll måste jag faktiskt säga själv. Med vårt vitoljade golv och ständig rusch med tusen leriga, regniga och sandiga barnvinterfötter så funkar bara det braiga.


Nähä ni, vad gör man en regnig, blåsig och alldeles urtrist dag som denna? Tar tåget till stan för långfika och middag med fina vänner. Såklart att man gör det. Hejsvejs!

6 kommentarer:

 1. På Rusta och Jysk kan man göra de mest fantastiska mattfynd. Typ gratis. Vet inte hur det är med dina ungar, men min har definitivt inte lärt sg begreppet "skaka av dig sanden på utsidan" INNAN DU KLIVER IN... Så en hallmatta är av högst prioritet, i alla fall här!

  Och vad är det jag ser? Nya Vee Speers-planscher? Jag har ju alldeles glömt och tacka. Jag shoppade loss på fotografiska efter jag fick tips från dig. Så tack. Nu väntar inramning. Det kan ta ett tag...

  SvaraRadera
 2. Det var en snygg matta du fått tag i!!
  En sån här dag längtar jag hem till lite golvläggning!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Oj, nu gick det flera dagar innan jag hann hit. HAr suttit med tråkbokföringen, men nu är jag klar.
  Fin matta för att vara från Jysk. Ibland kanske man kan hitta små guldkorn där också.

  SvaraRadera
 4. Javisst är mattan fin! Vi köpte den som akutlösning inför visning av vårt gamla hus för ett år sedan. Väl på plats i hallen blev vi så förtjusta så den fick följa med till nya huset. Den håller perfekt trots många sandiga och leriga fötter...

  SvaraRadera
 5. Hej!Varifrån kommer det fina fotot på flickan med harlekinkjolen?
  Hälsningar Cecilia

  SvaraRadera
 6. Supersnygg! Har själv gjort helt oväntade fynd på Rusta. Kikade på mattan på Jysks sida och där ser den mer brun ut än på dina bilder, men kanske var det en helt annan färg.

  SvaraRadera