12 januari 2012

happy pinning.

Picture: From here via Pinterest

Med ett polkaparaply vid en öde strand skulle till och med jag stå ut med ösregn. Men en januaridag i Katrineholm och utan polkaparaply känns det sådär. Fast igår hände en glad sak. Jag kommer åt mitt Pinterest-konto igen. Man ska vara glad för det lilla! Till saken hör att min d
ator mår lite risigt så jag har inte kommit åt vare sig det ena eller det andra på ett bra tag. Men nu så - så följ mig vetja! Och en annan dag ska jag berätta om min allra roligaste moodboard där just nu. Det händer till sommaren och det är inte den fula pool-boarden som förövrigt ryker vilken sekund som helst. Det var bara ett sådant bra ställe att samla bilder inför poolbygget... Pinterest är himla bra så är du inte där redan se till att bli det.

6 kommentarer:

 1. Åå så fin bild, måste också göra något vettigt av mitt Pinterest men det kommer väl när det sinnet infinner sig! Ha det så fint kära du!

  Kram Daniella

  SvaraRadera
 2. Ahh, Pinterest er himmelen!
  Så mange vakre skatter
  nydelige bilder, herlig inspirasjon : )

  SvaraRadera
 3. Jessica i Östersund12 januari 2012 11:27

  Men Sofia - vilken sweetheart du är som ringde upp så där! Ser fram emot min dalmatiner :)

  SvaraRadera
 4. wonderful picture!

  HerzLichSt
  Svenja

  SvaraRadera
 5. Fint! "How they met in the trees" fick mig att tänka på detta inlägget: http://jonaspeterson.com/wedding/wedding-cassie-shaun-mornington/

  Det gick inte att länka till bara en bild, men den jag ville tipsa om är halvvägs ner i inlägget, precis före pigtittaren :)

  SvaraRadera