29 januari 2012

lite blandat.Ibland blir man förvånad. Bildbrist ledde till gamla bilder. Gamla bilder behövde några tapetprover. Lite grönt tema, lite organiskt, lite leta här och där. Men är det inte? Jo, det är det ju visst!

Bilden längst ner till höger är toppen på en gammal ranglig och svårplacerad lampa jag köpte hos Helena en gång. Hon sa att någon hade sagt att det var en gammal Svenskt Tenn och tydligen var något flådigt auktionsverk väldigt intresserad men då var den sannerligen redan tingad av mig. Fast jag hade ju bara kärat ner mig i den, Svenskt Tenn eller ej. Och trodde nog egentligen mest att det bara var en gammal ranglig lampa som mest har retat gallfeber på mig. Den har flyttat runt i hela huset och ingenstans står den bra. Men inte kan man göra sig av med något kärt, bara för lite fel och brister.

Och så sprang man en kväll som denna rakt på tyget Stensöta. Och förmodligen hade auktionsgubben lite koll trots allt...

Tapetprover från Svenskt Tenn, Sandberg och Anthropologie.

7 kommentarer:

 1. Trots gamla bilder skapade du ändå inspirerande bilder för en läsare som mig! tackar! :)

  SvaraRadera
 2. Sköna bilder och fantastisk fin lampa. Känner dock igen det där när man flyttar runt saker. Ibland behöver prylarna bo in sig lite bara :)
  Grönt är skönt och nu får våren gärna göra antåg...

  Kram Sofie

  SvaraRadera
 3. vad fint! alla bilder passade väldigt bra ihop. inspirerande

  SvaraRadera
 4. Jag gillar bilderna tillsammans- så mycket snygga mönster!!! Hoppas din start på veckan blir fin. Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Fina bilder! Det där gröna organiska gärna lite åt skolplanschhållet tröttnar jag aldrig på. Tack för en massa inspiration!

  SvaraRadera