20 januari 2012

nya kärlekar.

Å vad jag gillar Jenny von Döbelns Mini Empire. Som nu är på hedersplatsen i affären. Ni måste spana nya fina hemsidan och följa inspirationsboards på kära Pinterest.

Jag blev i alla fall så himla överraskad. Inte för jag inte förväntade mig att Mini Empire skulle vara finheter av klass men de var alldeles underbara när de väl damp ner häromdagen. Så vackra och så lätta att placera. Varsomhelst, i barnens rum liksom i ett tjusigt vardagsrum. Tidlöst på ett väldigt bra sätt. Klassiskt och stilrent utan att bli tråkigt. Fantasifullt utan att bli barnsligt.

Och nu vill jag göra tavelväggar så det står härliga till. Jag tänker mig Mini Empire tillsammans med supergrafiskt. O så fint det kommer bli.Tog upp en gammal crush på sicksacks-band häromdagen. Det är stiligt som tusan på paketen. Och kände att creme och mörkgrönt kändes så himla fint. I vanlig ordning vet jag inte vad jag ska med den färgkombon till. Men på några rullar  är det flott. Och spana in bandet till höger, så himla elegant med sömmarna i kanterna. Den idén är prima.

6 kommentarer:

 1. Men gud så läckert! Skapar ha-begär direkt! :)

  Ha en fin helg.
  Kram från Lotta

  SvaraRadera
 2. oh jag håller med, mini empire är helt bedårande!!! blev kär direkt!!! så underbart det skulle passa i min lilla dotters rum :-)

  SvaraRadera
 3. Så fin! Skriver genast upp den på vill ha-listan. Fina och inspirerande bilder också. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Den är underbar!
  Som Sven Nordqvist, fast för vuxna! :)

  SvaraRadera
 5. tack för tipset !..något av det ljuvligaste man sett på länge.....Kram Pernilla

  SvaraRadera