17 januari 2012

om att önska sig någon annanstans.


I den bästa av världar gjorde min bokföring sig av sig själv. Och jag kunde fortsätta med mitt lilla evighetsprojekt i verandan. Hur snyggt kommer det här att bli kan ni ju fundera på ett tag. Medans jag går in i den tristaste av världar. Igen.


11 kommentarer:

 1. Hejja hejja friskt humör det är du som bokföring gör!! Heeeeeeejjjjaa!!
  Snart är den gjord och då kan du visa oss det där som du skulle velat göra som sen blev gjort efter du gjort det du gjorde! Haha!!
  kram på dig och kämpa på!

  SvaraRadera
 2. Instämmer i Angelicas hejjarop!

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. nämn inte ordet bokföring. pssss .. luften går ur mig!

  SvaraRadera
 4. Jag förstår precis hur du känner. Jag lejde bort all min bokföring i höstas och det var det bästa jag gjort - det var så otroligt ångestskapande och stal massor av energi. Hejja dig och kämpa på! :)

  Jag önskar dig en fin tisdag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Ett litet tips, som inte hjälper det minsta mot bokföringen, men kanske lite med pappersprojektet... Det finns cirkelskärare på Panduro, och scrapbutiker. Så slipper du klippa cirklarna för hand. :)

  SvaraRadera
 6. Spännande projekt du håller på med, ska bli kul att se vad det blir av det. Det där med bokföring känner jag igen, men jag är nog en av väldigt få som tycker det är ganska kul. Att det tar både tid och energi är däremot inte alls lika kul..

  /Johanna

  SvaraRadera
 7. Tänk om man kunde ha nån som gjorde alla tråkiga saker åt en, så man bara kunde syssla med inspirerande saker... ;)

  SvaraRadera
 8. Ska det bli en girland..? Ser väldigt väldigt spännande ut. Jag gissar att det blir döfint.
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Oj, vilket projekt!! Jag fick en cirkelpunch i julklapp av min man, som jag inte invigt än. Jag kanske ska invänta inspiration från dig. Ser med spänning fram emot vad det ska bli.

  //Linda

  SvaraRadera
 10. Ja, ångest är väl bara förnamnet när det gäller bokföringen. Jag har inte börjat än men den förföljer mig var dag..............
  Det ser så härligt ut med alla cirklar!! Jag har köpt den här cirkelskäraren som Emma tipsade om. Kostade bara 99 kr och är verkligen ett super verktyg! Krraamm

  SvaraRadera
 11. oh my!

  klipper du ut cirklarna för hand?!

  Jag är vänsterhänt o att klippa har alltid varit en pina då det aldrig finns bra vänstersaxar någonstans, på skolan fick alltid andra klippa åt mig, så jag skulle nog hellre ge mig på bokföring än det där, iaf om jag bara hade högersax...

  SvaraRadera