31 januari 2012

fy...


Å säger jag bara. Jag skulle ju ha bloggat om grymma leveranser som damp ner här under sena eftermiddagen. Och visat tavelväggar och lagt in en massa nytt i affären. Och så strular min dator till förbannelse. Den har hakat upp sig så till den mildra grad. Och vore det inte för den innehåller hela mitt liv så hade den åkt ut genom fönstret. Till minusgraderna och den bitande kylan. Jag hade inte ens ägnat den en blick så surt är det nu. Men den har en hållhake på mig, eller ganska många, så jag får väl leva men den ett tag till. Men fortsätter det såhär imorgon lär ni inte se röken av mig.

23 kommentarer:

 1. Gahhh! Är så trött på datorer som inte funkar. Beställde precis en ny hem till mig. Den andra har lämnat in. Helt oväntat! Lycka till med din! :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Dessa datorer.... kanske för många bilder på hårddisken? ;-) Lycka till!

  SvaraRadera
 3. suck. Snacka om att känna hatkärlek till tekninken. När den funkar är jag ofattbart glad över alla möjligheter den ger oss. När den inte funkar så blir jag en grottmänniska i sinnet och tankarna jag tänker är inte rosa och fluffiga precis... antar att du känner likadant ;)

  Ha en riktigt fin dag ändå Sofia!
  xx Tina

  SvaraRadera
 4. tinas ord ovan känns som mitt i prick!
  älskar min datorn när den funkar som den ska, men när den krånlgar är jag inte nådig.. då kommer det rök ut näsan som på den elakaste av drakar!!

  jag förstår dig och känner med dig.

  SvaraRadera
 5. شركة الموري المتحدة متخصصة فى نقل العفش بالمدينة المنورة ولديها فريق متخصص فى تنظيف الشقق والمنازل وايضا متخصصين فى مكافحة جميع انواع الحشرات ورش المبيدات بالمدينة المنورة وايضا قسم خاص لغسيل وتنظيف الخزانات بالمدينة المنورة وعزل الخزانات ولمزيد من المعلومات
  شركة نقل عفش بالمدينة المنورة
  مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
  شركة تنظيف خزانات بالمدينة المنورة
  شركة تنظيف بالمدينة المنورة

  SvaraRadera