25 januari 2012

he is in heaven.


De finns ju de som fyrtioårskrisar på de mest egendomliga vis. Min man köpte en synth. Lyllo mig kan man tycka.

Fast lyckligast är nog han. Det är en drömsynth nämligen. Ni hajjar va? Som han typ har drömt om de senaste tjugo åren sedan han sålde sin förra. En exakt likadan. En Roland JD-800. Nu hajjar ni väl?   

Eller kanske inte. Det enda jag hajjar är att vi har fått en ny snajdig inredningsdetalj. Inte direkt diskret. Inte alls egentligen. Och där är min man som fastlåst. Med lurar. Bortkopplad från verkligheten.

Fast det kunde ha varit värre.   


10 kommentarer:

 1. Jag tror att min man har en 31 åe kris. Förra året sprang han 100 mil och nu ska han springa maraton. Eller så har han bara ett extremt behov av att springa och lufta hjärnan från barnen och frugan.. haha

  SvaraRadera
 2. Ja du det kunde ha varit värre- har en man som är tv och dataspelsintresserad med allt vad det innebär- dvs en miljard olika spelkonsoler och fjärrkontroller hit och dit och SLADDAR!!!

  SvaraRadera
 3. Kul! Själv har jag tänkt mig att inhandla trumset och börja från scratch. Har lovat mig själv att det ska bli av när jag har en källare. Bra att han gjorde slag i saken, tycker jag.

  SvaraRadera
 4. Hajjar;) Låter underbart!! (att ta tag i en dröm alltså, hoppas själva spelandet gör det också;)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Haha, välkommen till synthvärlden - min man har alltid minst två hemma, men då har han spelat hela sitt liv i stort sett. Nu plinkar pojkarna också, himla trevligt. :-)

  SvaraRadera
 6. Det är i alla fall härligt när folk har intressen! Det hade kunnat vara värre :-) Kram!

  SvaraRadera
 7. Låter som ett vettigt sätt att hantera en kris på :) Om jag någon gång behöver shoppa mig ur en kris så vill jag lägga pengarna på en exakt likadan stol som skymtar på bilden, var har ni hittat den?

  //Moa

  SvaraRadera
 8. Är stolen gammal?

  SvaraRadera
 9. Hello! I just would like to offer you a huge thumbs up for your great info you have here on this post.

  I'll be returning to your site for more soon.

  Here is my blog :: yourshortlink.net

  SvaraRadera