29 januari 2012

en ny liten vän.


När två av de finaste människorna man känner går och får en liten unge ihop då kan man inte bli annat än lycklig.  Så här har vi gått runt och bara varit lyckliga för att vi ska få lära känna en ny liten vän. Och vi har gottat oss i vem som faktiskt röstade rätt och funderat på vem som ska lära ut vad av livets viktigheter. 

Viggo tänker att teckna serier är han väldigt bra på så det ska han lära. Nomi tycker att först kan det vara bra att kunna gå - absolut viktigt och lätt som en plätt. Näst viktigast är att veta hur man stajlar (vilket är att välja snyggaste outfiten i stada) och stå lite tufft och snajdigt. Charlie tycker att det kommer dröja ganska länge. Men senare, när lilla kompisen är tillräckligt stor, så lär han gärna ut svåra saker. Som innebandy och disco-bowling och snyggaste striken. Liv funderar mest på när hon är sexton och bebisen är åtta. Då är det väldigt coolt att ha en dubbelt så gammal bästis. Så hon tänker hämta på skolan och sånt där som man tycker är lite märkvärdigt när man är åtta. Sätta lite glans på åttaårslivet liksom.


Och om det inte hade varit så fasligt långt till Stockholm just igår så hade vi absolut gått på Nomis förslag.
 - Nu ställer vi till med fest!! För bebisen! Kan de komma nu, på direkten?

Men de kunde de ju inte. Så vi firade lite i smyg med finfika och grillade marshmallows framför brasan. Men vänta du bara lilla vän, vi smider planer. En riktig hejdundrande fest. För att du är så välkommen till världen. Du ska bara få bli lite äldre än noll år först. Och det var bara en sak. Kan du se till att det går fort?

11 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder Sofia. Är lite kär i dina barnrumsbilder. Grattis till bebisen (kan man säga så?).

  SvaraRadera
 2. Åh vilken lycka! Det är så förunderligt och underbart det där ögonblicket när man inser att man kan älska ett barn till. Att det barnet inte ens har legat i magen och förfestat i nio månader, och ändå är så självklart. Du är alldeles säkert ofattbart bra på att finnas för denna lilla människa också, för att inte prata om dina barn... haha. Underbart. Grattis :)

  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. carina moqvist29 januari 2012 10:31

  blir bara så glad av att läsa allt fint du skriver. kram

  SvaraRadera
 4. Har S fått sin bebis? Åh, nu blir jag ju jättenyfiken...och du skriver så fint så att jag gråter en skvätt...:)

  SvaraRadera
 5. Åh vilket härligt och fint inlägg! Grattis till dom som just varit med om det mest mirakulösa i livet. Och grattis till er som får äran att lära o lära känna! Kram

  SvaraRadera
 6. grattis till er spm fått en så fin liten vän!

  och jag fattar inte hur du fått till dina fina bilder. de är magiska. så ljusa och så starka i sina färger. jag älskar dem!

  och du - stort tack för ditt email. ska svara på det imorgon när jag är 'on my own' på 'jobbet' igen. kram på dig så snällt! u.

  SvaraRadera
 7. Så fint skrivet. Jag blir alldeles tårögd och rörd. Kanske för att jag själv är där nu. Väntar en bebis till sommaren. :)

  Stor kram!

  SvaraRadera
 8. Haha.. ungen är ju helt klart uppskattad och efterlängtad :) underbara bilder!

  SvaraRadera
 9. Tänk vilken tur det barnet har som får så fina ord tillägnat sig!

  Fantastiska bilder du tar...och skåpet....ack så vackert...ett sånt vill jag med ha minsann:)

  Kramar från Leialand

  SvaraRadera
 10. Men åååh vi dööör vad fint skrivet!! Lilly kommer att älska sina nya vänner för livet, längtar tills vi ses!!! Stora pussar och kramar från The Lilly Family, we luv u.

  SvaraRadera