08 januari 2012

söndag.
Med en sådan här klen vinter är det nästan vårvärme på verandan. Med innerfönster (som åkte upp vid något ögonblick av kyla) och allt. Minns ni sittbänkarna förresten?


Nu kan man ju fråga sig varför de här ligger i vår glasveranda en dag som denna. Men är det fint och fluffigt gör det detsamma.


Förövrigt är det här min favvokombo i poms just nu. Om man nu ska till och ha någon sådan. Natur-creme-vit.


Och de allra käraste trasmattorna. De blev ju aldrig sittkuddar den där gången. De blev vardagsrumsmatta i kors o tvärs av alla nio och så dyna igen. Och därimellan alldeles ordinära i köket och hallen. Och nu vintergolv på verandan. Multimatta med andra ord.

Och imorgon har vi en bra plan (tack för den L) för att komma i fas till skol och dagisstart på tisdag. Morgontåget till Stockholm. Det ska väl få fart på de bästa av sjusovare? Och då måste de väl känna ett uns av trötthet på kvällskvisten så nattuggleriet är till ända. Samma visa vareviga lov...

11 kommentarer:

 1. MAGISKT snyggt i er glasveranda- och med pom poms så blir det ju bara så ljuvligt fint...Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Snygga pom-poms. Var hittar man egentligen bra silkespapper för att göra dessa? Tips?

  Kul med trasmattakudde idén. Jag gjorde en för ett tag sedan av en gammal från mormor...hemskt egentligen att klippa sönder ja, vet.....dessutom var det ett hårt arbete att sy ihop för hand. Fick kämpa ordentligt för att få igenom tråden.:)
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Du har ju så himla fint hemma. Överallt! Lyllos er.

  SvaraRadera
 4. Vilka fina pompoms! Passar till bröllop tex... Och trasmattorna är ju bara så fina. Ha en kul dag i Sthlm imorgon! Kram.

  SvaraRadera
 5. Meeen! Såklart du är med! :) Vi drar lotter här hemma imorgon, så du har en chans på Therese notebook då. Lovar! Kramar

  SvaraRadera
 6. Vilka fina pompoms ni gjort:) Dom passar så fint i er vackra veranda!Helt underbara bilder,här hos dig blir man alltid inspirerad:)Ha det gott, kram jessica.

  SvaraRadera
 7. Din veranda och dina pompoms är underbara!!!
  Nu blir jag nyfiken på din plan för nattugglor. Bävar för morgondagen...

  SvaraRadera
 8. Oj, så vackert, vilken fröjd för ögonen. Lycka till med nattsuddarna, det är svårt att vända tillbaka tidsrytmen igen, har ett gäng hemma, inklusive mig själv som kommer att få en tuff vecka. Men det är faktiskt skönt att få lite vardag igen.

  Ha en fin måndag!

  SvaraRadera
 9. Underbara bilder. Älskar fluffigheten. Känns som gräddiga inrednings-semlor (in a good way).

  SvaraRadera