16 september 2011

det här är egentligen vår pysselvagn.


Funderade just på hur länge man kan sitta still innan man tappar all, jag vad ska man kalla det, fysisk hyfs. Fysisk finess. Jag har suttit väldigt mycket på den här rumpan på sista tiden. När jag väl reser mig upp känns det ganska så mycket hösäck över det hela. Men det reder sig nog ska ni se. Bara jag blir klar. Jag måste ju bli klar snart, eller hur? Affär på tisdag var det ju sagt. Den som lever får se.


Och så var det ju de där Blom ifrån Jurianne Matter. En hel hög fann jag att ha i affären. Och det är ju trevligt att göra en pappersblombukett av dem, som var den egentliga tanken. Men det är banne mig mycket tjusigare att göra en vimpel av dem. Två paket och superspeed på symaskinen. Och olika färger på trådarna så blir det lite fint randigt sådär.Och så. Jag skulle vilja be er om en tjänst. Om ni har visat mina bilder någon gång (vilket alltid gör mig lika fånigt smickrad och glad), har ni lust att skriva en rad till mig? Jag tänkte uppdatera min lista längst ner till höger och vill absolut inte glömma någon. Och just nu är min hjärna värre än vanligt. Och jag glömmer mycket i vanliga fall så tack!

Liten uppdatering: Jooo, det går så superfint att ni visar mina bilder. Det gör mig bara superglad! Men såhär, jag har en liten tacklista längst ner till höger och där var det tänkt att jag skulle länka tillbaka till er alla. Men det har jag ju glömt på ett tag och nu minns jag ju inte och vill ju såklart att alla ska få finnas med! Så det var bara så jag menade!

12 kommentarer:

 1. Helt underbara kort- och bra ide att fixa vimplar av dem! Fiffigt med en pysselvagn. kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Fint! Har ett gäng Blom i min butik också. Det tipsar jag gärna mina kunder om. Med dig som källa.
  Allt gott.

  SvaraRadera
 3. Heja heja för affär! :-) Det kommer bli super det!

  SvaraRadera
 4. Ljuvliga bilder - som alltid!
  Jisses! Har glömt att lägga upp dig på min blogglista då jag alltid hittar in här ändå via andra favvisar - nu glömmer jag inte. Gör´t direkt! Kram o trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Ser mycket fram emot att ser mer från affären. Lycka till med alla förberedelser! Du ska se att "hösäcken" rätar ut sig snabbare än du anar. :) /Nellie (yogainstruktör bl.a.)

  SvaraRadera
 6. Hvor er blomster-vimplerne fine!

  SvaraRadera
 7. jag har skrivit om dig! och tänker göra det igen lagom till din webbshop öppnar... om jag får låna lite bilder igen vill säga:) kram!

  SvaraRadera
 8. men åh vilken underbar vagn.
  du verkar vara en inspirerande person.
  härligt.
  fortsätt så!! we want more ;)

  SvaraRadera
 9. Jag har skrivit om dig! Så mycket fint och inspirerande att man vill visa alla man känner.. Kram! Förresten, det ska bli superspännande att kolla in din butik när den öppnar!

  SvaraRadera
 10. Hej! jag har skrivit och visat dina underbara barnrumsbilder, hoppas att det går bra......
  Jag har sparat på dem länge och väntat på tillfälle att få visa dem!
  Tack för inspiration!
  MVH Fru fix och trix

  SvaraRadera
 11. Jag har också skrivit om dig när det blev vår och jag också tog fram mina Converse och blommiga klänningar men inte kunde ta lika fina bilder som du ... :) Lycka till med affären, ser finfint ut! Och tack för all inspiration!

  SvaraRadera
 12. Åh, så fina bilder och så fin girlang!!
  Jag ser såå fram emot Affären ;)

  Och du, serveringsvagnen är fantastisk, jag är förälskad i serveringsvagnar och skulle kunna samla på dem och jag bara hade plats ;)

  SvaraRadera