03 september 2011

variant.


Den fick stanna kvar efter fotograferingen idag. Ljusslingan som blev en ihopsnurrad klump och hör och häpna inte är från Granit. Men frågan är var den är köpt, den är rätt gammal. Kanske var det från Konstsmide, kanske inte. Men det är nog ändå samma sak när allt kommer omkring. Fast vi brukar mer köra cirkusstajlen i trädgården eller på kalas.

10 kommentarer:

 1. Då fick jag svar. Spelar ju egentligen ingen roll för den är väldigt lik den på Granit. Gillade i alla fall att den är ihopslingrad sådär - kanske provar det nånstans här hemma...
  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag tror jag ska smälla upp lite slingor i trädgården. Varför vänta till jul? Fina bilder från kalaset. En liten fråga, har du en ny eller gammal dymo? Om du har gammal, var köper du nya plastrullar? Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Såå snyggt! Som vanligt!
  Ha en fin lördagkväll.
  Kram nanna

  SvaraRadera
 4. Hanna - Jag har en ny som jag köpt på Granit och där har de också remsorna. Borde väl funka till en gammal också, det känns som lite lika mått.

  Fin lördagkväll, kram!

  SvaraRadera
 5. Tack för ditt svar om snö! Där fick jag lite att fundera på. Har den djupa varianten som "tv-bänk" i en lite lägre modell med hel dörr. Tycker att den är lite, lite för djup. Men som du säger, ska man bara ha en vitrin så är det nog den djupa som gäller. Jag får nog ta ock kika irl:)

  SvaraRadera
 6. Hur som helst så var den snygg;) Så läckert ihop snurrad så där.....Kram J

  SvaraRadera
 7. vad snyggt det blev när den var hopprullad så där, tack för en fin och inspirerande blogg, ha en fin kväll! annie

  SvaraRadera
 8. i really really love this lamp! where can i get her?

  SvaraRadera