05 september 2011

imorgon är en ny dag.Imorse förstod jag Livs grej med att ha olika skosnören. Det är helt enkelt möjligt att ha det. Det är möjligt att inte välja.

Men däremot kan man inte gå till skolan med fyra olika tröjor. Eller tre par olika leggings, eller fyra olika jackor. Samtidigt, i en och samma outfit. Det är i allra högsta grad omöjligt. Och om man nu måste välja och det verkligen inte går, så finns det bara en utgång. Kris, fullständig Nu brakar hela livet samma kris.

Ja, hej kära måndagsmorgon och ny vecka. Imorgon är en ny dag och absolut nya möjligheter. Till en fridfull start på dagen.

8 kommentarer:

 1. Jag gillar olika! Nästan så jag blir sugen på det själv!
  Ha en fin vecka! Och lycka till med webshopen, ser fram emot den!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 2. Stark vilja är den bästa drivkraften och Liv hon verkar minsann veta vad hon vill. Ta tio andetag och tänk på hur vändans bra det kommer att gå för henne!!

  SvaraRadera
 3. Jamen oj oj oj då ... men skinn på näsan är bra! (inte det du vill höra va? *ler*)
  Jag önskar dig en riktigt lugn morgon i morgon. Kram!!!

  SvaraRadera
 4. Insikter kan komma när man minst anar det. :) Min mamma lät mig gå till dagis (som det hette då) med jeans, vanliga jeans, inte leggings, och spetsklänning. Jag ville inte heller välja. :) /Nellie

  SvaraRadera
 5. Ja kriser är ju inte att leka med, allra minst när man är liten men stor på samma gång och vill så mycket.

  Här hemma har jag en liten kille som också är glad att imorgon är en annan dag. Han är bara två år och det är mycket som händer. Men det är en annan historia.

  Kram.

  SvaraRadera
 6. Leuke foto's!! I love All Stars :))

  SvaraRadera
 7. Hahaa jag ler när jag läser detta. Känner igen mig som barn. Jag kommenterar kanske inte så ofta överallt men jag läser så mycket jag hinner o är så imponerad av dig. Dina fina bilder, din energi och alla härliga barn, att du hinner! Fantastiskt!
  Kram
  H.

  SvaraRadera